ESCRIVÀ GARCÍA, ANDREU

Andreu Escrivà i Garcia (València, 1983), és ambientòleg i consultor en sostenibilitat, treballa fent recerca, divulgació i comunicació científica i ambiental.

És llicenciat en Ciències ambientals a la Universitat de València, Màster en Biodiversitat Conservació i Evolució i també doctor en biodiversitat, forma part del comité d’experts en Canvi Climàtic de la Comunitat Valenciana. Com a divulgador ambiental escriu en revistes especialitzades com Mètode, Revista del Instituto de Estudios Turolenses, La Universitat de València i els seus entorns, i destinat al públic en general ho ha fet al Levante-EMV, Eldiario.es, Sao, Noestarde, Lletraferit, El País, i a Samaruc Digital i a diversos blogs: El Medi Ambient al País Valencià, Ciència i Política.

L'any 2015 va iniciar una col·laboració amb el programa ¡Cómo está el patio! que actualment s'emet a Mislata Ràdio on ha comentat notícies relacionades amb el medi ambient, el canvi climàtic, l'antropocé, l'impacte de les falles i els paratges naturals valencians, entre d'altres.

L'any 2016 va rebre el XXII Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, als Premis Literaris Ciutat d'Alzira amb una anàlisi sobre el canvi climàtic amb una perspectiva i un plantejament optimista.

Wikipedia

Imagen de cubierta: AÚN NO ES TARDE
19,95€