Usted está aquí

Imagen de cubierta: ASFÍXIA (CATALÀ)
Licencia: 
CC BY-NC-ND
ISBN: 
978-84-944954-7-2
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
246
Dimensiones:
130x190
Fecha edición:01/05/2016
descripcion alternativa Versión para impresión
Libro de la Distribuidora Traficantes de Sueños

Este libro tiene disponibilidad inmediata.

Preventa. Este libro se puede adquirir pero no se enviará hasta que el libro se edite y llegue a nuestros almacenes.

14,00€
«Va treure energies d?on no n?hi havia i va ser l'encarregat de trucar als seus pares per transmetre?ls la notícia. Estava convençut que aquells minuts eren la cosa més pròxima a l?infern?»

Girona, dos mesos abans, havia viscut un Temps de Flors com mai no s'havia vist.
Darrere la ciutat d'aparador, aquesta tenia altres cares ocultes, sorgides de la insuportable crisi econòmica i social que malmetia presents, estroncava futurs i difuminava passats.
Calia enfrontar-se a una realitat tossudament ingrata, cruel i gairebé insuportable. Però, sobretot, terriblement injusta. I era el moment de prendre decisions vitals, amb riscos difícilment calculables. Es podia explorar noves formes de vida i començar a jugar amb altres cartes, amb resultats desconeguts.

Sense preveure-ho, i pràcticament des dels inicis, la Lucía origina un reguitzell d'actuacions vertiginoses que lidera la seva neboda i que mantenen el lector pendent de la resolució definitiva del seu cas. No hi ha gaire marge per al descans. No pot haver-hi defalliment.

Asfíxia no és un llibre per passejar-hi; és un llibre per córrer.

Recomendaciones

GRIJALVO PUJOL, MARC

Marc Grijalvo va néixer a Barcelona el 1978. Actualment, compagina la seva tasca docent a la Universitat de Girona, la Universitat Oberta de Catalunya i el Departament d’Ensenyament amb la consultoria privada a bim Consultors. És doctor en Turisme, Dret i Empresa; i, en la seva tasca de recerca, en destaca el Premi Yvette Barbaza. Va debutar en el gènere de la novel·la amb La paraula silenciada, obtenint el XXVI Premi Sebastià Joan Arbó.

No hay comentarios
Añadir nuevo comentario