BONA NIT A TOTHOM

Imagen de cubierta: BONA NIT A TOTHOM
Precio: 15,50€
Libro disponible en la Distribuidora Traficantes de Sueños
Descatalogado
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
30
Dimensiones: 268 cm × 258 cm × 0 cm
Fecha de publicación: 
2016
ISBN: 
978-84-944294-7-7

Si en principi amb la lectura de qualsevol llibre de contes és possible convèncer als més petits de la casa que és moment d'anar a dormir, amb el quart àlbum escrit i il·lustrat per Chris Haughton les possibilitats d'èxit estan garantides al 100%.

A partir d'una experiència vital amb les seves nebodes bessones, amb Bona nit a tothom l'il·lustrador irlandès aconsegueix transmetre a través d'imatges un missatge tranquil·litzador sobre el moment d'anar a dormir que convenç fins al més reticent a sucumbir davant el son.

Tots els animals del bosc donen per finalitzada la jornada, excepte una óssa petita que sembla conservar tota la seva energia. Intenta afegir adeptes a la diversió, però davant els successius badalls dels seus amics, a poc a poc s'adona que realment només resta una opció: dormir!

En totes les obres de Haughton la component visual és importantíssima, però en Bona nit a tothom és clau. El cansament va creixent escaladamente: comencen a badallar els ratolins, els segueixen les llebres i junts semblen contagiar als cérvols. Fins la mare óssa decideix anar-se al llit! Aquesta progressió està recolzada per un disseny molt cuidat. Les primeres pàgines s'han retallat perquè la grandària guardi relació amb la mida dels animals.

Les guardes són una aportació extra al llibre. En totes dues es pot contemplar el sistema solar. La que es mostra en obrir l'àlbum és el cel nocturn del sud. Per als nostres personatges encara és de dia. La guarda de tancament informa que s'ha fet de nit i en aquesta Haughton fa l'ullet al lector en connectar-ho amb les constel·lacions de l'Óssa Major i l'Óssa menor que coincideixen amb la silueta de les nostres protagonistes.

AUTOR/A

HAUGHTON, CHRIS

Chris Haughton se define a sí mismo como diseñador y autor de álbumes infantiles. Ha trabajado mucho tiempo de forma independiente, colaborando muy activamente con organizaciones de comercio justo.<BR>Sus álbumes ilustrados gozan de un enorme éxito internacional. A Bit Lost (Un poco perdido en español, primer libro de Chris que publica NubeOcho) ha sido traducido a 27 idiomas y ha recibido premios en varios países, incluyendo el de Libro Ilustrado del Año en Holanda; Haughton también ha ganado el premio Álbum ilustrado del Año de la Junior Magazine Picturebook y el premio AOI de libro infantil.

Imagen de cubierta: BUENAS NOCHES A TODOS
15,50€
Imagen de cubierta: OH NO, CHARLIE!
15,00€
Imagen de cubierta: QUIZÁS
14,90€
Imagen de cubierta: SHHH TENEMOS UN PLAN
15,00€
Imagen de cubierta: SHHH! TENIM UN PLA
10,50€
Imagen de cubierta: SHHH! TENIM UN PLA
15,00€
Imagen de cubierta: UN POCO PERDIDO - CARTÓN
9,50€
Imagen de cubierta: UN POCO PERDIDO
15,00€
Imagen de cubierta: UNA MICA PERDUT
15,00€
Imagen de cubierta: OH NO, LUCAS! - CARTÓN
9,00€
Imagen de cubierta: SHHH! TENEMOS UN PLAN - CARTÓN
10,50€