Usted está aquí

COM COMBATRE EL FEIXISME I VÈNCER

ZETKIN, CLARA

Licencia: 
CC BY-NC-ND
ISBN: 
978-84-16855-49-0
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
140
Dimensiones:
120x170
Fecha edición:01/09/2019
Materia: 
descripcion alternativa Versión para impresión
Libro de la Distribuidora Traficantes de Sueños

× Este libro se puede adquirir pero el plazo de entrega será un poco más largo de lo habitual. Disculpen las molestias.

Preventa. Este libro se puede adquirir pero no se enviará hasta que el libro se edite y llegue a nuestros almacenes.

13,00€

Com combatre el feixisme i vèncer? Va ser una pregunta clau que es va fer la marxista i feminista alemanya Clara Zetkin quan va saber anticipar el creixement de l’extrema dreta i els perills que l’acompanyaven. En aquest text de 1923 va deixar palesa la importància de combatre'l i guanyar-li la partida.

La conjuntura actual té molts paral·lelismes amb el moment en què Zetkin va escriure el text. És per això que hem volgut recuperar aquest document únic i pioner, on analitza els factors que propicien el creixement del feixisme, caracteritza la naturalesa d’aquesta ideologia i acaba traçant unes línies magistrals sobre per què i com s’ha de combatre.

Davant d’aquest perill no podem restar passius ni ignorar-lo, cal identificar la urgència de la problemàtica amb l'extrema dreta i barrar el pas al creixement d’aquests discursos d'odi que s'alimenten de la inestabilitat generada per un capitalisme cada vegada més salvatge.  És per això que aquesta edició compta amb un extens anàlisi introductori de mans de John Riddle i Mike Taber, coneixedors de l'obra de Zetkin, i un pròleg de Miquel Ramos, periodista expert en l'extrema dreta als Països Catalans.

Recomendaciones

ZETKIN, CLARA

(5 de julio de 1857- 20 de junio de 1933). Militante comunista alemana de gran significación para el movimiento revolucionario de su época. Extraordinaria luchadora por los derechos políticos y sociales de la mujer, militó en el Partido Socialdemócrata de Alemania hasta 1917, momento en el que ingresó en el Partido Socialdemócrata Independiente de Alemania (USPD). Junto con Rosa Luxemburgo fue una de las principales figuras del ala más radical del SPD, la Liga Espartaquista, que formaría posteriormente el Partido Comunista de Alemania (KPD).

Editorial Ocean Sur Read more about ZETKIN, CLARA

No hay comentarios
Añadir nuevo comentario