DESCOBRINT EL COS, SEMBRANT PARAULES

Imagen de cubierta: DESCOBRINT EL COS, SEMBRANT PARAULES
Price: 12,00€
Este libro tiene disponibilidad inmediata
Libro disponible en la Distribuidora Traficantes de Sueños
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Ilustrador/a: 
Número de páginas: 
40
Dimensiones: 167 cm × 167 cm × 0 cm
Fecha de publicación: 
2018
ISBN: 
978-84-16828-46-3

Amb la mateixa naturalitat amb la qual les criatures descobreixen cada dia nous detalls en el món, i aprenen a anomenar-los, en aquest conte descobrim el cos, i hi posem paraules.

Un conte senzill, didàctic, pedagògic, revelador i reconciliador. Escrit per a qui vol explicar-se i li falten paraules. I per a les criatures que "tot" ho volen saber. Per les i els adolescents que cerquen persones a qui preguntar amb confiança i respostes clares i sinceres.
Un conte que ens mostra aquelles parts del cos a les que moltes vegades ens referim amb eufemismes, en lloc d?anomenar amb alegria, respecte i confiança, la vulva, el clítoris, l?himen, el penis, el gland?
Un conte que, donat el silenci i els tabús, hauria de tenir un lloc en cada casa i en cada família.

AUTOR/A

CATALÁN MORERA, MONTSE

Montse Catalán Morera, és una àvia que gaudeix escrivint o dibuixant inspirant-se en els seus tres néts Èric, Jan i Quim i en la seva néta Laia.
Ha passat per la Universitat de la Vida i per les de Barcelona i La Habana per aconseguir un títol d’especialista en ginecologia. Malgrat tots els grans misteris dels parts i els naixements no estan revelats.
Ha format part de “Migjorn, casa de naixements s.c.c.l.” i de “9 Món”. Continua participant en iniciatives que li sembla que tenen la VIDA en el centre de les intencions.