Usted está aquí

Imagen de cubierta: ESCOLA, FAMÍLIES I COMUNITAT

ESCOLA, FAMÍLIES I COMUNITAT

COLLET-SABÉ, JORDI - TORT BARDOLET, ANTONI

Otras personas: 
ISBN: 
978-84-9921-917-2
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
136
Dimensiones:
150x210
Fecha edición:01/02/2017
Materia: 
descripcion alternativa Versión para impresión
Libro de la distribuidora

Este libro tiene disponibilidad inmediata.

12,00€
Els esdeveniments que presenciem aquests últims temps, tant en l'àmbit global com local, constaten que vivim un autèntic canvi d'època, en què les regles del joc social i educatiu s'estan transformant profundament.

En aquest context, totes les educacions -l'escolar, la familiar, l'esportiva, l'artística o la del lleure- experimenten un notable desajust entre unes respostes antigues i unes preguntes que canvien substancialment. Davant d'aquest desajust és imprescindible entendre, plantejar i construir polítiques i accions educatives des d'una perspectiva que les inclogui totes -la familiar, l'escolar, la comunitària, etc.- i que tingui molt en compte la seva absoluta interdependència. Aquesta és la idea clau: no es pot intentar educar pertinentment en el segle XXI sense tenir en compte famílies, docents i comunitat i les seves estretes interrelacions.

Jordi Collet i Antoni Tort, basant-se en les seves recerques, proposen exemples, accions i debats per educar el millor possible en el nostre món, reconeixent, alhora, tot allò après fins avui.

Recomendaciones

COLLET-SABÉ, JORDI

Jordi Collet Sabé es diplomado en educación social, licenciado y doctor en sociología. Es profesor titular de sociología de la educación en la Universitat de Vic (Barcelona), ha sido investigador en el Instituto de Gobierno y Políticas Públicas (IGOP-Universitat Autònoma de Barcelona) y Visiting Academic en el Institute of Education (University of London).

,
No hay comentarios
Añadir nuevo comentario