Inicio > Libros > NABLUS EN FLAMES (CATALÀ)
Imagen de cubierta: NABLUS EN FLAMES (CATALÀ)

NABLUS EN FLAMES (CATALÀ)
A L'OEST DEL JORDÀ SEGONA PART

ABDEL-MUTI ISSA, MUSA

Libro
Libro de la Distribuidora: 
Sí en Distribuidora TdS
Licencia: CC BY-NC-ND
ISBN: 
978-84-943205-2-1
Editorial: 
TIGRE DE PAPER
Coleccion del libro: 
Sin Colección
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
276
Dimensiones:
145x225
Estado: 
Disponible
Materia: 
Narrativa ORIENTE
18,00€
Votos: 0

Omar va sortir corrents del lloc barrejant-se amb les masses que corrien preses del pànic i es dirigien als carrerons. Els dos soldats que quedaven amb vida van localitzar la procedència dels trets i van començar a disparar contra el cotxe, el dipòsit del qual no va tardar a explotar formant una gran flamarada. Va començar una pluja intensa de vidres procedent dels edificis que va provocar encara més víctimes. Els altres soldats ja havien arribat a la teulada de l?edifici i començaren a disparar a tothom.

Omar, aprofitant el desordre, va aconseguir donar la volta a la Plaça i es va situar a la part oposada, des d'on observà a través del telescopi als altres dos soldats, que encara disparaven al cotxe de forma histèrica. Els separaven uns trenta metres. Es va aproximar fins a reduir la distància a la meitat. ?No puc fallar l'única bala que encara em queda ?es digué.»

Nablus en flames és una novel·la trepidant que ens endinsarà per les places i els carrerons de les ciutats palestines de Nablus i Ramala, en una lluita a mort entre la resistència palestina i l?exèrcit israelià en plena segona intifada, a començaments del segle XXI.

A través dels seus personatges coneixerem com viu la població palestina la contraposició de la modernitat i les velles costums, la integritat i la corrupció política, la religió i el paper de la dona. I tot, enmig de la brutal, impecable i despietada ocupació militar israeliana.

Recomendaciones

ABDEL-MUTI ISSA, MUSA

Periodista palestí, llicenciat, màster i doctorat en Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid. Ha treballat com a corresponsal de l’agència efe a l’Orient Mitjà, sent-ne redactor en cap del Departament Àrab; com a professor de periodisme a la Universitat palestina d’Al-Najah i com a relacions públiques i conseller de premsa de l’ambaixada dels Emirats Àrabs a Madrid. Leer más »

No hay comentarios
Añadir nuevo comentario