Usted está aquí

Imagen de cubierta: VET AQUI DUES VEGADES LA BELLA I LA BÈSTIA

VET AQUI DUES VEGADES LA BELLA I LA BÈSTIA
EDICIÓN EN CATALÀ

MACIAS ALBA, PABLO - GAUDES TEIRA, BELÉN

ISBN: 
978-84-944887-3-3
Editorial: 
Coleccion del libro: 
Idioma: 
Catalán
Número de páginas: 
26
Dimensiones:
220x220
Fecha edición:01/12/2016
descripcion alternativa Versión para impresión

× Este libro se puede adquirir pero el plazo de entrega será un poco más largo de lo habitual. Disculpen las molestias.

Preventa. Este libro se puede adquirir pero no se enviará hasta que el libro se edite y llegue a nuestros almacenes.

16,00€
Vet aquí dues vegades és una oportunitat per als contes de sempre. Sense sexisme, sense violència ni desigualtat. Màgics, divertits i coeducatius .Quan vam començar a llegir els contes clàssics a la nostra filla Violeta, ens vam adonar que li estàvem transmetent que les princeses esperen i els prínceps decideixen, que els llops devoren a les àvies, que les bruixes no són sàvies. .. Així que vam decidir reescriure'ls. Ara estem desitjant llegir-al nostre fill Nicolau, perquè els nois també són peça fonamental en aquest canvi necessari.

Aquest curiós nom que ja obliga a replantejar-se la afermada entradeta amb la qual comencen gairebé tots els contes clàssics, i és la mostra de com es replantegen aquests contes des d'aquest original projecte que us presentem avui, signat per l'empresa Quatre Femelles, al capdavant de la qual es troben Pablo i Belén, pares d'un nen i una nena als que començaven a grinyolar cada vegada més els continguts i les frases dels contes de sempre.

Vet aquí dues vegades és una nova proposta per reinventar els contes clàssics plens d'actituds, ensenyaments i moralitats antiquades, injuriades i en molts casos ratllant el masclisme i les actituds poc equitatives entre homes i dones. I sí, són només contes, però per ventura no és molt més el que porten implícit? Actituds, ensenyaments, jocs simbòlics amb els quals els nens aprenen a jugar i a imitar. Amb unes fabuloses il·lustracions de Nacho de Marcos, des Cuatro Tuercas, han reescrit dotze contes clàssics,

Blancaneus, la Caputxeta, La Ventafocs, La Sireneta, Hansel i Gretel, La Bella Dorment, Els Tres porquets, Pinotxo, La Bella i la Bèstia, El Aneguet lleig, Rapunzel i La Rateta que escombrava l´escaleta. Han mantingut la màgia, la fantasia, però prescindit de la violència, el sexisme, la desigualtat i el culte a la bellesa. I en paraules de Pablo, ens han quedat molt xulos, preciosos i co-educatius?

Disponibles en castellà i català

Recomendaciones

No hay comentarios
Añadir nuevo comentario